RSS

22 July 2010

Review Inception

tadi petang pas balik dari melawat bekas penyelia PSSCM utem kat hospital melaka. plan tengok wayang pulak. hoho. tengok cite inception. mimpi dalam mimpi. hoho. cite ni rumit sikit nak paham. aku pun mula2 tak paham. tengah2 tu dah paham. last2 tak paham semula. hehe. berdasarkan kefahaman aku dari kawan aku cerita balik kat aku. mengisahkan si Saito ni dia tak nak ada pesaing. jadi dia cipta minda supaya dia tak ada pesaing. ha macam tu la kiranye. dia upah si Cobb(leonardo d caprio)<------betul ke aku eja nama dia? ada kawan2 dia jugak yang tolong. macam2 la mimpi yang dorang cipta dalam cerita ni. memang suspen cite  ni. si Cobb ni ada bini and anak2. dalam mimpi dia mesti ada bini dia. nama bini dia Mal. last sekali cerita ni dia dapat jumpe anak2 dia. then abis. sebenarnya aku tak paham sangat ending dia ni. dia masih di alam nyata atau dia di alam realiti. ada sape yang dah tengok cite ni dan leh ceritakan dengan lebih detail tak? ngeh3
para pelakon...ngeee

filem inception

dalam mimpi...ada mimpi lagi...dalam mimpi lagi tu ada mimpi lagi lagi...hohoho

0 komen-komen: