RSS
Fix_Left

Fail Planner

petang tadi lepas balik dari kelas. aku plan nak p beli kasut. sebab kasut aku dah buruk sangat2. hampir nampak jari aku terjojol. bukan main la aku cari kasut. tapi tak der pun yang berkenan. akhirnya aku beli novel je. leh baca time ada masa lapang. ngeh3. sem ni aku relax sikit. sebab PSM dah lepas. cume 6 jam kredit je. aku suka. ngeh3. 

nak tengok novel apa aku beli?jeng..jeng..jeng.. aku beli novel Bumi Cinta. hasil dari Habiburrahman. ala pengarang novel Ayat2 Cinta and Ketika Cinta Bertasbih tu. aku tertarik bila aku baca  sinopsis kat belakang kulit tu. menurut sinopsis nye, Muhammad Ayyas, graduan lulusan agama yang merupakan watak utama dalam novel ini yang hidup kat Russia. Russia merupakan negara yang menjunjung tinggi seks bebas dan pornografi. Boleh ke Ayyas hidup kat sana?Adakah iman dan kehormatannya dipertaruhkan demi memartabatkan hasrat duniawi gadis2 muda Moskow,yang kecantikan mereka tiada taranye?

jadi aku kena baca dulu novel ni. nanti dah abis baca aku wat review pulak. ngeh2. bagi aku masa sebulan la nak habiskan baca novel. boleh? ngeh3. aku lambat ye nak habis baca novel. konon2 nak menghayati la tu. ngeh2.

dapat beg sekali beli novel ni. harga novel ni RM25.90. tapi tadi aku pakai kad popular kawan aku. dapat RM20.ngeh3.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 komen-komen:

amira said...

hoho..nnt cerita kat sy ye..

Aziati Zolman said...

ok2...nnti dah abis baca sy cite ek...ngeh3...

neena's blog said...

ngeh3...mau pinjam...