RSS

20 June 2010

Award Dari MbS the Great

wah, dapat award lagi dari budak comel yang suka main salji. seronoknya. hehe. terima kasih kepada cik MbS the Great aka MoonItuBulan. toce2. tq2. terima kasih. syukran. arigato. 


ceritakan bagaimana usaha korang untuk mencomelkan blog korang.
usaha saya? rajin2 tengok blog orang lain dan cuba apply kt blog sendiri..rujuk2 web2 yang ada tutorial tentang blog. 

website yg korang slalu pegi utk membantu korang mengedit blog.
macam2 sebenarnye.sampai aku pun xingat. selalunya aku tukar2 template je.

tuliskan lima perkataan yang menggambarkan diri korang.
1.byk cakap bile sudah kenal
2.suka makan banyak2
3.cakap kuat2,sampai org lain tensen
4. melatah "ayam@kambing"
5. suka silat(xkisah silat apa pun)

tag kawan2 korang yg korang rasa patut menerima award ini.

1 komen-komen:

* mEsSy * said...

alamak.. tengs sudik2 tag aii yunk.. ngeee..

=)