RSS

14 June 2010

Keputusan sukma 4

sungguh lambat aku update result sukma ari ni. banyak keje la nak kene siapkan. masing2 memerlukan perhatian yang sewajarnya. dengan si dia yang asyik dok mesej je.huhu. sampai abis kedit aku dok ber SMS. huhu. lagha. hehehe. ok2. aku update terus ek. nampaknya wilayah dah terus naik dan melaka dah turun. johor masih tak naik2. go. go. go johor. hehehe. aku sokong mana2 je yang comel2. boleh tak macam  tuh?


p/s: semalam majlis pembukaan sukma. tengok kat tv je. ramai betul orang kat stadium hang jebat. siang tu aku lalu situ. memang banyak kete kat sana. huhu.

2 komen-komen:

ASaDa RyutaRo said...

wallaweh.. sarawak laju naek.. hope jadi juara lagi.. :P

Aziati Zolman said...

hehe..kita tgk siapa juaran nnti ek...hehe