Nuffnang Ad

16 June 2010

Award Dari Yammy

wah. dapat award dari yammy la. bestnye. ehehe. terima kasih adik manis. sayang kamu. hehe. saya suka pink. but not addict. but i really2 like pink. owh apakah yang sedang aku katakan ini? hehe. 


sebelum tu kena jawab soalan. 

pertama: sila link kepada orang yang award ni kepada kamu ---> yammy

kedua: nyatakan sebab kenapa anda suka pink ----> sebab pink tu cantik,lembut,dan sopan. erk sopan?relevan kah?

ketiga: sejak bila suka warna pink? -----> sejak beli baju pink. sejak tu la tahu aku suka warna pink. agaknye la. 

keempat: nyatakan barang kamu yang berwarna pink ---> 1. meja laptop,2. baju tshirt,3. tudung,4. kasut, 5. brooch kartun pink

kelima: snap picture kamu dgn barang kamu yg kaler pink itu(1 brg pun cukup, yg penting kaler PINK)*yg ni kalau tak nak buat pun tak pe, no biggie :X -----> tibe2 tak boleh upload gambor. ngeee...

keenam atau pun terakhir: tag kawan2 kamu yang minat kaler pink jugak. ----> miza, ila, moonmoon

p/s: saya dan pemilik iman main lari2 malam ini. ngeee

3 comments:

YamMy said...

welcome.
wahhh... cepatnyer update.. hihihi..
adakah saye kenal sama itu brooch?? hehehe..=))

YamMy said...

owh.. akak bedua p mane ea... nak itottt.... huhuhu

Aziati Zolman said...

mesti la sekejap je dah updated. hehehe.. pergi meeting. tapi kami balik tanpa memandang kiri kanan..hehe

Jalan jalan Kuala Gandah

Ahad yang lepas kami anak beranak berjalan tengok gajah. kat Kuala Gandah,Lanchang.  masuk free,itu yg kita mahu. yeaah! dan boleh...