RSS

16 June 2010

Award Dari Yammy

wah. dapat award dari yammy la. bestnye. ehehe. terima kasih adik manis. sayang kamu. hehe. saya suka pink. but not addict. but i really2 like pink. owh apakah yang sedang aku katakan ini? hehe. 


sebelum tu kena jawab soalan. 

pertama: sila link kepada orang yang award ni kepada kamu ---> yammy

kedua: nyatakan sebab kenapa anda suka pink ----> sebab pink tu cantik,lembut,dan sopan. erk sopan?relevan kah?

ketiga: sejak bila suka warna pink? -----> sejak beli baju pink. sejak tu la tahu aku suka warna pink. agaknye la. 

keempat: nyatakan barang kamu yang berwarna pink ---> 1. meja laptop,2. baju tshirt,3. tudung,4. kasut, 5. brooch kartun pink

kelima: snap picture kamu dgn barang kamu yg kaler pink itu(1 brg pun cukup, yg penting kaler PINK)*yg ni kalau tak nak buat pun tak pe, no biggie :X -----> tibe2 tak boleh upload gambor. ngeee...

keenam atau pun terakhir: tag kawan2 kamu yang minat kaler pink jugak. ----> miza, ila, moonmoon

p/s: saya dan pemilik iman main lari2 malam ini. ngeee

3 komen-komen:

YamMy said...

welcome.
wahhh... cepatnyer update.. hihihi..
adakah saye kenal sama itu brooch?? hehehe..=))

YamMy said...

owh.. akak bedua p mane ea... nak itottt.... huhuhu

Aziati Zolman said...

mesti la sekejap je dah updated. hehehe.. pergi meeting. tapi kami balik tanpa memandang kiri kanan..hehe