RSS

14 June 2010

Nuffnang


hehe. aku teruja la pulak. aku baru je pasang nuff kat blog aku. sebelum ni memang susah nak tgk nuff aku naik. selalunye satu or dua je. kesian kan? mungkin isi aku tak cukup mantap kot kan. hehe. ini hasil aku BW. tu yang naik sikit. n selalunya nye sen cuma naik 25 sebulan. tapi sejak 2-3 minggu ni seminggu dah sampai 75sen. kena teruskan ber BW nih. hehe. walaupun sikit dan jauh untuk mencapai rm50. hehe. malu betul nak tunjukkan aku dapat bape. haha. apa tips aku ek? aku selalu pegi jalan2 tengok blog orang lain dan aku tinggalkan jejak aku kat shoutmix. hehe. sambil2 tu aku baca la blog2 depa. ilmu dapat. duit pun dapat. hehe. ini adalah salah satunye la. hehe. jom kawan2 berblog walking. hehe

3 komen-komen:

YamMy said...

akak.. saye x reti ber nuff ni... ajar bole??..

tunjuk ajarku siput..
eh silap.. tunjuk ajarku sifuu.... hehe

Aziati Zolman said...

eh siput mane lak ni??hehehe...kami click kat nuffnang saya banyak2 dulu..baru sya ajar.,muahaha..jahat nye saya....

begini...kamu kene sign up nuffnang dulu...then letak nuffnang kami di blog kamu...hehehe

[CoRn_HeLiuS] said...

cmne nk ltk nuffnang kat bwh yg leh grk2 tu??