RSS
Fix_Left

Round Kampung

Pada 5hb Jun 2010. aku berada di kampung serom 2. ramai sedara mara yang balik kampung. wak nuri n family dan wak leha n family. macam biasa la jika sudah bertemu dengan mereka. agenda yang wajib adalah round2 kampung dengan motor atuk. jadi kami memulakan agenda itu sesudah kami mengerjakan solat asar. dari rumah atuk kami ke kampung serom 3. melalui jalan short cut sebelah rumah atuk. ramai jugak jejaka2 di serom 3. tapi aku percaya semuanya masih sekolah. tidak sesuai untuk aku. sesuai untuk aku aku.jijah. muehehe.

sudah abis kampung serom 3 kami redah. serom 4 pulak jadi mangsa. melawat sekolah emak. hehe. ada budak2 sedang bermain bola. alamak tak tangkap gambo dorang pulak. tak pe. tapi kami tangkap gambar kami. hahaha. boleh la kan?

then dah agak2 minyak dah nak abis selepas atuk isi minyak penuh.  . kami pun menuju jalan pulang. waktu pulang tu kami tangkap gambar kenangan. padahal gambar dah banyak dah macam tu.  jom tgk gambar makcik2 yang merempit ni. memang sopan santun makcik2 ni semua.

ini adalah rumah atuk saya. depan ada parit besar. tempat kami kubang.ops.hehe

dua orang makcik yang cuba untuk wili. tapi tidak jadi,

makcik ini paksa saya tangkap gambar mereka. 

motor atuk yang pada mulanya full tank. akhirnya kami lenjan. sampai separuh. muehehe

nampak tak rumah atuk saya tu? jauh la. nampak bumbung je.hehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komen-komen: