RSS

18 June 2010

Keputusan sukma 7

hadoi. makin lama,makin lambat lak aku updated sal sukma ek. konon2 busy sangat2 la tu. muahaha. sejak semalam aku nak post entry tak boleh nak upload gambar. dia cakap server rejected. apa pasal ek? ayoyo. macam mana nak letak result sukma ni. setakat ni. ak tengok terengganu kat atas sekali. johor dah memintas dari kat bawah ke atas.di tangga yang ke lima lau tak silap aku. johor dah potong semuanya. muahaha. melaka dah duduk bawah johor. hehehe. ada masa lagi. kita tengok siapakah juara pada tahun ini kan. ala. xbest la kan tak bleh nak upload gambo nih. bosan je. nanti cakap aku tipu pulak. erm. tak pe la. korang tengok je la kat laman web sukma2010 ni. daa~~~

0 komen-komen: