RSS

14 June 2010

Buntu Dengan Sistem

Aiyo. aku dah search kat pakcik google dah semua solution. tapi hampa la. aiyo. macam mana aku nak present esok ni. present apa yang ada saja lor. memamg nampak sangat aku ni lemah. ish. sakit jantung aku ni. dari tadi rasa tak sedap hati je. kedit pulak tak der. memang tak best langsung sepanjanga hari ni. nak tidur pun asyik terjaga. ngadap projek aku.
ini adalah interface bagi main page. memang simple. aku sengaja wat simple. sebab core aku adalah database. waluapun aku xpakar. haha

dah design simple gile. asalkan ada warna pink. haha. ikutkan senior2 semua. PSM present sekali je. tapi kitorang ni present sampai 3kali. aku 4kali present. present yang semuanya ada markah. aiyo. tensen lo. lau selalu macam ni. memang boleh buat aku kurus. haha. boleh ke kurus aku nih? macam mustahil. sebab belum ada motivasi la. haha. masih memekakkan telinga bila orang lain bebel sal kegemukan aku. pedulikan. 

inilah yang menjadi masalah sekarang. aku memang dah buntu lor.

haish. macammana ek nak letak kalendar kat sebelah date tu ek? walaupun ada kelender di situ. tapi tak function pun. sapa tau macam mana nak buat? aku gunakan php. and mysql sebagai database aku. aku masih lemah la bab2 mende ni. macam tak sesuai je aku jadi student database. hehehe. ok. nak cuba buat lagi. cuba. cuba. dan cube lagi. hehe

p/s: si dia asyik mesej tanye aku dah topup ke belum. dia ni betul2 rindu aku atau tengah bosan. aku konfius.

2 komen-komen:

shatilah zakaria said...

laaa..org ada.awat tak habag..

Aziati Zolman said...

hehehehe...nak tanye ari tu...tapi lupe...topup lak dah kering...hehehe