RSS
Fix_Left

Cop Dari Aku

perasan tak, sejak2 2-3 post ni aku letak gambar yang ada bulat2 tu. ala yang bulat2 hitam tu. hehe. saja je aku bosan2 aku design la sekejap. dan aku nak jadikan sebagai identiti aku. rasa2 sesuai tak ? lau tak sesuai aku design lain la. tapi lain kali la aku design. sejak2 ni aku macam minat lak design2 guna photoshop. tapi tak boleh nak fokus sangat. sebab tengah sibuk dengan PSM(projek sampai mati projek sarjana muda). sana sini dok ber PSM. kalau tak sentuh yang sistem. sentuh kat report. kalu tak sentuh report, sentuh kat sistem pulak. haiyo. balik2 benda yang sama. tapi nak buat macamana, masa depan aku ni. maaflah. keje2 yang lain terpaksa aku tangguh dulu buat 2-3 minggu ni. siapkan PSM dulu. aku nampak relak sangat ke? ish2. nampak relak. tapi dalam hati ada taman PSM. apa aku merepek ni? lari dari tajuk asal pulak. haha. memang saja main lari2. sebab nak kuruskan badan. gemuk wo aku. sangat2. berat 63 kilo. tinggi 155 cm. aku pun tak tau tinggi sebenar aku. kejap 154, kejap 155, kejap 156, kejap 180. eh tipu je 180. hehe. dulu masa sekolah aku nak sangat jadi gemuk. sekarang ni dah gemuk nak kurus pulak. haha. atok aku ada cakap dulu, nak gemuk senang, nak kurus susah. betul la apa atok aku cakap tu. atok aku atok perempuan tau. semua atok aku panggil atok. perempuan ke laki ke. sama je. kadang2 lau panggil atok. dua2 atok toleh. hehe. terpaksa la aku spesifikan. atok laki dan atok perempuan. aik lari tajuk lagi. ok2. meh aku tunjuk cop aku ni. bagi aku dah cantik dah ni. tapi maybe mata orang lain kata tak cantik pun. ah! ada aku kisah? hehe. biar la orang nak kata apa pun. aku tak nak ambil port pun. tapi kadang2 terasa juga. hehe. cuma tak tunjuk je. simpan je dalam hati. hehe. perbaiki senyap2. 

aku tak pandai design2. tapi aku ada la basic nak design2. aku tak pakar ye.


p/s: nampak atlet2 yang dok depan blok aku ni makan kat court. tengok dari jauh je la. tibe2 teruja dengan budak2 sukma. tak tau kenapa. lantak la nak cakap ape pun.wuek!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 komen-komen:

bspotgurl said...

Alrite je

Aziati Zolman said...

ok je ek..hehee..nnti ada masa nak design yang lain pulak.hehe..teruja dengan brush photoshop sebenarnye.hehe

Ichi said...

hehehe.
same la akak.
tibe2 mcm nak balik keje cepat je tiap2 petang.
n lalu kat depan hostel budak2 sukma tu. he
oh oh oh. [^.^]

Aziati Zolman said...

hehehe..atlet2 yang comel2 la....ops...td ternampak sorang budak xpakai baju...TER ok...hehehe

AesyaZealous said...

wah. ade cop gitu. ok je. ade style.hihi